MedConsultCare

Program : Luni - Vineri 8am to 7:30pm
  Contact : +40 763 652 115

Diabet și boli metabolice

Echipa noastră de medici adoptă metode de tratament personalizate, adaptate nevoilor fiecărui pacient. Aici includem diete personalizate, programe de activitate fizică sau terapie medicamentoasă.  Studiile medicale de specialitate, experiența și rezultatele excepționale, ne permit individualizarea terapiei nutriționale și medicamentoase pentru pacienții noștri cu probleme de obezitate, malnutriție, diabet zaharat, gută, dislipidemii, colon iritabil, diabet de sarcină, dar și pentru cei care pur și simplu își doresc un stil de viață sănătos, fără a suferi de afecțiuni cunoscute.

 

Potrivit unui raport al Federației Internaționale de Diabet, diabetul zaharat a atins un adevărat record la nivel Mondial: jumătate din pacienții suspectați că ar suferi de această boală nu sunt încă diagnosticați.

În România, studiul PREDATORR, finalizat în 2015 de cătra societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, arată că sunt aproape 2 milioane de diabetici.
Studiul PREDATORR finalizat în 2015 de Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice arata ca în România sunt aproape 2 milioane de diabetici. 

În evidențele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate se află doar 700.000 de români care sunt tratați pentru diabet, ceea ce înseamnă că cel puțin jumătate dintre pacienții existenți nu sunt diagnosticați.

Pe lângă diabet, extrem de frecvente și la vârste din ce în ce mai tinere, sunt și bolile care afectează lipidele (grăsimile din sânge). Din fericire, un stil de viață sănătos contribuie eficient la prevenirea acestor boli sau la tratamentul lor, atunci când ele s-au instalat deja.