MedConsultCare

Program : Luni - Vineri 8am to 7:30pm
  Contact : +40 763 652 115

Regulament

Regulament med consult & care:

Vă rugăm să respectați regulamentul med consult & care pentru a ne ajuta să vă oferim servicii de calitate și eficientizarea timpului petrecut în cabinet!

PROGRAMAREA unei consultații se poate face:

  • apelând numerele de telefon+40 763 652 115(Cosmote),+40 0311 072 956 (UPC), pentru efectuarea unei programări în data curentă (în funcție de disponibilități)
  • folosind adresa de email receptie@medconsultcare.ropentru o consultație pe care o doriți peste una, până la patru săptămâni din data curentă
  • folosind formularul de programare online

Cei care solicită programarea (pacienți sau aparținatori) vor fi rugați să lase un număr de telefon și o adresă de email, pentru a putea fi contactați pentru re-confirmare sau situații imprevizibile!

Apreciem PREZENȚA în cabinet la ora stabilită, pentru buna desfașurare a activității noastre. Cu regret însă, în cazul in care întârziați, vom fi obligați să scurtăm timpul alocat programării dumneavoastră. Dacă membrii echipei med consult & care întârzie, consultația va dura atât cât a fost stabilit inițial (20-30 sau 15-20 minute).

ANULAREA PROGRAMĂRII trebuie facută cu minim 24 ore înainte, pentru a facilita re-programarea și răspunsul la eventualele solicitări în regim de “urgență”. Anularea unei programări mai târziu de 8 ore de către pacient atrage o penalizare de 50% din costul consultației anulate.

Pe durata prezenței in cabinet vă rugăm să aveți TELEFOANELE MOBILE închise sau setate pe modul silențios.

Nu se acceptă prezența unei TERȚE PERSOANE (rudă, prieten, etc.) în timpul consultației decât cu acordul dieteticianului.

med consult & care nu este răspunzător pentru pierderea OBIECTELOR PERSONALE; vă sugerăm ca obiectele de valoare să fie purtate cu dumneavoastră în cabinet.